EQUINFO

Öva agility medan barnen hoppar studsmatta

Har du svårt att få tiden att räcka till med dina djurs träning inom agility. Låt barnen öva upp lite konster på studsmattan samtidigt, välj gärna en oval studsmatta med nät eller en nedgrävd modell.

På så sätt så släpper samvetet lite och du och din hund kan öva upp nya färdigheter utan att hunden tappar sitt fokus av barn som springer omkring. Du kan även avgränsa trädgården lite med några fotbollsmål eller sätta upp en pool med värmepump som alla sedan kan svalka sig i lagom temperatur.

Roliga uteleksaker för allt från mindre barn till ungdomar

Det finns en uppsjö med olika roliga uteleksaker som puky balanscykel eller puky springcyklar eller varianter av kickbikes, scooters, klassiska sparkcyklar och trampbilar. Smidighet är en viktig färdighet för barn att utveckla. Den gör dem inte bara till bättre idrottare, utan bidrar också till att förbättra deras balans och koordination. Ett bra sätt för barn att träna smidighet är att hoppa på en studsmatta, eller spela basket och fotboll kanske mer gymnastiska övningar som att hjula och stå på händer.

Studsmatta för bättre kondition och roliga tricks

Att hoppa på en studsmatta är ett bra sätt att få upp pulsen och förbränna kalorier. Men även bara ha en rolig stund med sina barn. Det hjälper också till att förbättra balansen och koordinationen i alla åldrar. Gör du det regelbundet kan det också bidra till att förbättra din smidighet och en mer aktiv livsstil.

Vill du hjälpa till att förbättra ditt barns smidighet kan du överväga att köpa en studsmatta till dem, har du möjlighet, så väl en variant av nedgrävd studsmatta. De kommer att älska den extra spänningen av att göra volter och häftiga tricks, och du kommer att älska att veta att de får lite bra motion också.

Smidighet är viktigt när det gäller idrott. Att snabbt kunna byta riktning och röra sig med lätthet är viktigt för idrottare i alla sporter. Ett sätt att förbättra din smidighet är att träna på en trampolin. Att hoppa upp och ner på en trampolin hjälper dig att bli mer koordinerad och smidig, vilket kommer att hjälpa dig att utmärka dig i din sport.

Har du frågor?

Jag är här För att hjälpa dig