EQUINFO

Inred industriellt och rustikt

Om du letar efter ett nytt och intressant sätt att inreda ditt hem på, varför inte prova industriell- och rustik heminredning? Den här stilen blir mer och mer populär, och det är av goda skäl – den är unik och iögonfallande.

Den rustika och industriella inredningen är ett utmärkt sätt att ge ditt hem lite personlighet. Den här stilen kombinerar det bästa av två världar – det rustika utseendet från naturmaterial med den industriella känslan från metall och betong. För att skapa den här stilen börjar du med att använda naturmaterial som trä och sten på golv, väggar och möbler. Lägg sedan till metallelement som synliga rör eller balkar, betongbänkskivor och synliga glödlampor. Slutligen kan du avsluta med personliga detaljer som familjefoton eller konstverk.

En av de bästa sakerna med den rustika och industriella stilen är att den är mycket mångsidig. Du kan använda den i vilket rum som helst i ditt hus – från vardagsrummet till köket och sovrummet.

Alla inredningsdetaljer du behöver för att kunna få denna stilen hittar du hos Mixhuset. Mixhuset.se har mängder med rustika möbler till riktigt bra priser vilket gör dem till det självklara valet. Du hittar även saker som konstnärsmaterial i Mixhuset´s stora sortiment.

Har du frågor?

Jag är här För att hjälpa dig