EQUINFO

Vilken brygga ska du välja?

Om du letar efter en brygga att placera i din trädgård kommer du att bli glad att veta att det finns flera olika typer. Varje typ har sina egna fördelar så det är viktigt att du väljer rätt för dina behov.

Den första typen av brygga är den fasta bryggan. Som namnet antyder är den här typen av brygga fäst vid kusten eller marken. Fasta bryggor är bra för områden med liten vågverkan och är perfekta för båtar som inte används ofta. De kan dock vara dyra att installera och kräver mer underhåll än andra typer av bryggor.

Den andra typen av brygga är flytbryggan. Flytbryggor är inte fästa vid strandlinjen och kan röra sig upp och ner med tidvattnet. De är perfekta för områden med starka strömmar eller vågor eftersom de är mindre benägna att skadas. Flytande bryggor är också lättare att installera och kräver mindre underhåll än fasta bryggor.

Vill du installera en flytbrygga ska du ta kontakt med Laxen. Hos Laxen.com kan du välja från ett flertal färdiga former och varianter av flytbryggor för att du ska kunna köpa en som passar din situation perfekt. Du hittar även saker som fågelnät och bojar i Laxen’s stora sortiment.

Har du frågor?

Jag är här För att hjälpa dig