EQUINFO

Skydda företaget med gallergrindar och gallerdörrar

Skydda ditt företag med gallergrindar och gallerdörrar. Nu kan du enkelt lösa ditt företags inbrottsskydd med praktiska gallerdörrar och gallergrindar. Det kan vara svårt att veta hur man bäst skyddar sitt företag från inkräktare.

Nu har du den perfekta lösningen: galler, gallerdörrar och fönstergaller samt palissader. Dessa enkla men effektiva lösningar kommer att bidra till att göra ditt företag säkrare och ge dig sinnesro när du är borta.

Galler som skapar en inbrottsfördröjande barriär

Galler är ett effektivt avskräckande medel mot inbrott eftersom de är både starka och estetiskt tilltalande. De finns i många olika stilar, till exempel med galler, vertikala galler eller till och med dekorativa utföranden. De kan användas på fönster, dörrar och grindar och kan användas på insidan eller utsidan av din fastighet beroende på vilken typ av säkerhet du behöver.

Galler är vanligtvis tillverkade av stål eller aluminium vilket gör dem extremt hållbara och långvariga; dessutom behöver de inte heller mycket underhåll! Dessutom kan vissa gallerkonstruktioner också bidra till ditt företags estetik genom att ge ett attraktivt inslag som förbättrar fastighetens övergripande utseende.

Gallerdörrar som kompletterar ditt skalskydd

Gallerdörrar är ett annat bra alternativ för inbrottsskydd; de erbjuder en hög säkerhetsnivå samtidigt som de släpper in ljus i ditt företag genom sin unika lamelldesign eller genom sina stålstänger. Till skillnad från massiva dörrar ger gallerdörrar insyn både inomhus och utomhus.

På så sätt kan dessa användas i stället för att köpa dyrare säkerhetsdörrar således mer som ett komplement till befintliga dörrar. Gallerdörrar är vanligtvis tillverkade av trä eller metall vilket ger hållbarhet samt en snygg finish som kompletterar alla inredningsscheman.

Fönstergaller som effektivt begränsar möjligheten att få tillgång till dina lokaler

Fönstergaller erbjuder utmärkt säkerhet utan att offra ljusflödet in i dina lokaler. Dessutom finns de i olika stilar som kan smälta in sömlöst i arkitekturen på din fastighet för en diskret men ändå effektiv lösning mot inbrott. Fönstergaller kan också förses med lås för extra trygghet när det gäller att skydda dina ägodelar från tjuvar.

Sammantaget ger rullgaller, gallerdörrar, fönstergaller och palissader alla utmärkta lösningar för inbrottsskydd som inte heller kompromissar med stil eller estetik. Detta gör dem till idealiska val för alla fastighetsägare som vill uppgradera sitt säkerhetssystem utan att behöva offra för mycket när det gäller utseende eller funktionalitet.

Att investera i flera av dessa alternativ kommer att ge dig ökad sinnesro i vetskapen om att din fastighet är tryggt och säkert mot inbrottstjuvar. Många inkräktare försöker ofta ta sig in genom mindre konventionella metoder som att klättra över staket eller bryta upp fönster/dörrar.

Det är ofta med enklare kraftverktyg som hammare, skruvmejsel eller kofot. Det är tillfället som gör det i många fall. Genom att använda dig av jalusier, gallerdörrar och gallergrindar får du därmed större möjlighet att aktivt visa att dina lokaler är skyddade på ett gediget sätt.

Har du frågor?

Jag är här För att hjälpa dig