EQUINFO

Babyshower dekorationer för roliga fester

Vill du skapa en mysigare babyshower med roliga babyshower dekorationer? Behöver du några tips för att göra en babyshower på ett enkelt sätt. Då kan du läsa vidare och få några fler tips nedan. När en av dina närmaste vänner eller familjemedlemmar väntar på en baby.

Det är det naturligt att vilja fira och visa dem din kärlek och uppskattning. Men det kan vara överväldigande att planera en babyshower. Speciellt om du aldrig har gjort det förut eller om du har en stram budget.

Det finns dock enkla sätt att göra en babyshower både rolig och avslappnad. Utan att du på så sätt behöver spendera för mycket tid eller pengar. Planera en minnesvärd babyshower som alla kan njuta av genom att följa några enkla steg.

Gör så här för att skapa en rolig och minnesvärd babyshower med babyshower dekorationer

 1. Välj rätt tidpunkt
  Att välja rätt tidpunkt för en babyshower är avgörande för att se till att alla kan delta. Undvik att planera festen samma dag som moderns beräknade förlossningsdatum. Eftersom det kan vara stressande för henne och hon kan behöva avboka i sista minuten på grund av komplikationer. Försök också att undvika semestrar eller helger när många kan ha andra planer. Tänk också på att planera i tid för att ge alla tillräckligt med förberedelsetid.
 2. Tänk på temat
  Temat på en babyshower är en rolig och viktig del av planeringen. Fundera på vad modern gillar och vad hon skulle uppskatta. Men tänk också på vad som kan vara enkelt att implementera. Att dekorera med ballonger, blommor och färgade dukar kan göra underverk och ger din babyshower en enhetlig stil och känsla.
 3. Planera enkla aktiviteter
  Det är viktigt att ha några aktiviteter på en babyshower för att uppmuntra gästerna att interagera och ha kul tillsammans. Men planera enkla aktiviteter för att undvika att gästerna känner sig tvungna att delta i något. Som de inte är bekväma med. Att spela baby shower bingo, gissa moderns mage storlek. Alternativt att ha en babyflaskkamp är alla enkla, roliga aktiviteter som kan passa för alla.

God mat och dryck för alla åldrar

 1. Mat och dryck
  Mat och dryck är viktiga delar av vilken fest som helst, och babyshower är inget undantag. Men att planera enklare rätter som fruktbrickor, sallader, och kakor kan spara både tid och pengar. Att ha en ”byo”-dryckpolicy kan också vara ett bra sätt att sprida ut kostnaderna. Samtidigt som alla kan njuta av något av sin egen smak.
 2. Avsluta med en showstopper
  Att avsluta babyshowern med en showstopper är ett bra sätt att göra en varaktig inverkan. Tänk på hur du kan göra din babyshower speciell. Till exempel att ha en fotobås eller att göra en efterrätt med moderns favorit godis. En showstopper behöver inte vara dyr eller omfattande. Men det ska vara något som alla gästerna kommer att tala om under en lång tid framöver.

Planera din babyshower i god tid och skapa en minnesvärd fest enkelt

Att planera en babyshower kan vara enkelt och roligt, med lite förberedelse och planering. Genom att välja rätt tidpunkt, tänka på temat, planera enkla men roliga aktiviteter. Samt välja lämplig mat och dryck, och avsluta med en showstopper. På så sätt kan du skapa en oförglömlig upplevelse för modern, gästerna och dig själv.

Oavsett vilken budget eller planeringstid du har, kan du skräddarsy din fest. På så sätt kan detta passa just din vision och din babyshower kommer att bli en dag att minnas. Hos exempelvis Festbutikken kan du få mer inspiration och lära dig mer. Exempelvis hur du kan dekorera för kalaset eller när du vill hitta babyshower dekorationer.

Har du frågor?

Jag är här För att hjälpa dig