EQUINFO

Rehabilitering för hästar

Få både dig själv och din häst att må bra och leverera på topp med hjälp av Alternative Healthwork. Förebygg och rehabilitera hästen från eventuella skador med hjälp av deras hästfysioterapi.

Akupunktur för häst

I tusentals år har man i öst använt akupunktur och örtmediciner för att lindra och behandla sjukdomar. Akupunktur innebär att man applicerar mindre nålar på specifika punkter på hästens kropp. Målet med det är att få kroppens alla funktioner att fungera som dem ska. Finns det obalans i dem tyder det på sjukdom eller skada. Akupunktur har blivit en av de mest populära alternativa behandlingarna i världen.

Kiropraktik för häst

Alternative Healthworks arbetar med förebyggande hälsovård för att behandla asymmetri i hästens rörelsemönster. Det innebär att hästen inte känns liksidig vid till exempel galopp eller att en häst går på dubbla spår. Hästar som ofta rids bör vara liksidiga. Om du inte gör någonting åt detta ökar risken för skador. Ta hjälp med detta av Alternative Healthworks så dem kan hjälpa dig och din häst att bli liksidiga.

Örtmedicin för häst

Örtmedicin är den äldsta behandlingsformen och i princip alla apoteksläkemedel kommer från örtmedicin. En behandlingsform som under flera tusen år används för att lindra både människor och djurs sjukdomar och besvär. Även detta finns att tillgå hos Alternative Healthworks!

Har du frågor?

Jag är här För att hjälpa dig