EQUINFO

Glöm inte dörrarna när du inreder

Dörrhandtag, ytterdörrar och innerdörrar spelar alla en stor roll för ditt hems utseende och känsla. Du kanske inte tänker på det så ofta, men när du vill renovera eller uppdatera din heminredning kan rätt dörr göra hela skillnaden.

Det finns många anledningar till varför dörrar är så viktiga i ditt hem. För det första kan de vara en viktig del av hemmets estetik. Rätt dörr kan göra stor skillnad för utseendet och känslan i ditt hem. Om du vill ha ett mer traditionellt utseende kan en trädörr med intrikata sniderier vara det perfekta valet. Om du strävar efter en mer modern känsla kan en glasdörr eller skjutdörr vara det rätta valet.

Förutom utseendet spelar dörrar också en roll för säkerheten och integriteten. En bra dörr hjälper till att hålla oönskade gäster och skadedjur borta samtidigt som den ger dig en välbehövlig sinnesro. Om du bor i ett område med hög brottslighet är det särskilt viktigt att en dörr med hög säkerhetsklass.

Hos DörrTema hittar du mängder med Svensktillverkade dörrar i alla olika stilar du kan tänka dig. Detta gör DörrTema till det självklara valet när du ska köpa nya dörrar. I deras stora utbud hittar du allt från garagedörrar till skjutdörrar. Detta är för att du ska kunna köpa allt på ett och samma ställe när du väljer att byta ut dina dörrar.

Har du frågor?

Jag är här För att hjälpa dig