EQUINFO

Fördelarna med en måttbeställd spegel eller duschdörr

Det är en bra idé för dig att göra din dusch eller dusch: När du renoverar ditt badrum vill du att allt ska vara perfekt. Därför är en måttbeställd duschdörr eller spegel det perfekta valet. Med en måttbeställd spegel kan du vara säker på att allt passar exakt som det ska. Dessutom har du den extra fördelen att du kan välja det material, den finish och den storlek som bäst passar dina behov.

Materialval för din spegel eller duschdörr

Det finns en mängd olika material tillgängliga för din skräddarsydda spegel eller duschdörr. Du kan välja mellan glas, akryl eller till och med metall. Varje alternativ har sina egna för- och nackdelar som du måste överväga.

Glas är ett klassiskt val som aldrig kommer att gå ur tiden. Det är dock brytbart och kommer att behöva rengöras regelbundet för att förhindra att tvålskum byggs upp. Akryl är ett splitterfritt alternativ till glas som också är lätt att rengöra. Det kan dock gulna med tiden när det utsätts för solljus. Metall är ett hållbart alternativ som finns i flera olika utföranden. Det kan dock rosta om det inte är ordentligt förseglat och underhållet.

Alternativ för finish och storlek för din spegel eller duschdörr

När du väl har valt material för din spegel eller duschdörr måste du bestämma finish och storlek. När det gäller ytbehandling kan du välja mellan klar, frostat eller tonad. Klar är traditionellt och ger en fri sikt. Frostat ger avskildhet samtidigt som ljuset fortfarande släpps igenom. Tinted gör att du kan lägga till lite färg till ditt badrum utan att måla väggarna.

När det gäller storlek vill du mäta utrymmet där du planerar att installera spegeln eller duschdörren innan du fattar några beslut. Du måste ta hänsyn till ramens bredd samt öppningens höjd. När du har dessa mått kan du välja en storlek som passar perfekt i ditt utrymme. När du väl har fattat ett beslut är du redo att beställa en spegel från Andres Glass.

När du renoverar ditt badrum är det bästa sättet att se till att allt passar perfekt i ditt utrymme att välja en måttbeställd spegel eller duschdörr. Med så många material-, yt- och storleksalternativ som finns tillgängliga är du säker på att hitta den perfekta spegeln eller duschdörren för ditt hem.

Har du frågor?

Jag är här För att hjälpa dig