EQUINFO

Ökad kreativitet med tyg och hemsömnad

Letar du efter ett skönt svalkande linnetyg eller en mjuk och följsam viskos? Har du någonsin velat skapa dina egna kläder men vet inte var du ska börja? Eller kanske vill du göra ett speciellt täcke till din familj, men vet inte vilket tyg du ska använda.

Det finns allt från färdigskurna längder upp till olika tygstuvar och tyger på metervara. Med rätt tyger och färdigheter i hemsömnad kan du nu göra den perfekta klädseln eller täcket för alla tillfällen.

Nu kan du enklare njuta av något hemsytt, genom att köpa vackra tyger online. Passa på att köpa dessa på tygstuvar eller på metervara.

Viskostyger för att skapa mjuka och sköna kläder

Viskos är ett mjukt tyg som är utmärkt för att göra bekväma kläder. Det är lätt glänsande samt finns i många olika färger. Du kan således använda dessa viskostyger för att göra allt från sommarklänningar till snygga kavajer.

Du hittar också Interlocktyger som är stickade tyger som har en extra slät yta och är mycket slitstarka. Den här typen av tyg gör vackra kläder som i många fall håller något längre än vanliga tyger.

Jacquardtyg för att skapa underbara hemsydda kläder

Om du vill ha något lite mer speciellt är Jaquard tyger det perfekta för att skapa unika mönster för vilken klädkollektion som helst. Detta kan verkligen få dina kreationer att sticka ut. Dessutom kan du köpa dessa på metervara.

Bambutyger för att tillverka hållbara kollektioner

Om du letar efter något hållbart blir bambutyger alltmer populära på grund av deras hållbarhet och miljövänliga egenskaper. Detta tyg är utmärkt för att tillverka både klädesplagg och accessoarer som väskor eller plånböcker. Bambutyg är lätta men ändå robusta och ger dina projekt ett unikt utseende som sticker ut från mängden.

Linnetyger som svalkar skönt på varma sommardagar

Linnetyg har funnits sedan antiken och är fortfarande populärt idag. Linnetyg är perfekt för att göra sommartoppar och blusar eftersom det är lätt men ändå tillräckligt styvt för att hålla formen när du bär dessa. Linnetyger är också känt för att vara sköna att bära.

Merinoull som ger dig varma och mjuka plagg

Merinoull är en av de mjukaste typerna av ull som finns. Den är idealisk för att göra mysiga plagg som tröjor och jackor. Dessa kommer att hålla dig varm under de kalla månaderna. Merinoull finns också i många olika färger så du kan lätt hitta en som passar din stil.

Med bara några få enkla steg kan vem som helst njuta av hemsömnad med alla sorters vackra tyger som viskos, Interlock tyger, Jacquard tyger, bambutyger, linnetyger, merinoulltyger och mycket mer.

Letar du efter hållbara material eller snygga material? Du kommer enkelt att kunna skapa något vacker och hemsytt genom att köpa tyger på metervara när du köper tyger online.

Har du frågor?

Jag är här För att hjälpa dig