EQUINFO

Hyr förråd och få mer plats hemma

Varje familj har saker som de bara använder vid enstaka tillfällen eller säsong. Du kanske till exempel har juldekorationer som du bara tar fram en gång om året eller skidor som du bara använder när du åker på semester. Istället för att fylla garaget (eller garderoberna eller vinden) med dessa saker, varför inte hyra en lagringsenhet? Förvaringsenheter har många fördelar som du kanske inte har tänkt på

Hyrda förvaringsenheter är perfekta för dem som kanske bor i en lägenhet och inte riktigt har plats för alla sina saker. De flesta lägenheter har mycket begränsat förvaringsutrymme, så det kan vara svårt att hitta en plats att lägga allt på. Med en förvaringsenhet kan du hålla alla dina extra saker ur vägen och ur din lägenhet. Detta frigör utrymme så att din lägenhet känns mer öppen och välkomnande, och det ger dig en plats att lägga saker som du inte vill göra dig av med men som du inte behöver dagligen.

En annan fördel med att hyra ett förråd är att du kan spara pengar i längden. Om du har saker som tar upp plats i ditt hem kan du vara frestad att göra dig av med dem så att du kan använda utrymmet till något annat. Men om dessa föremål är sentimentala eller har ett ekonomiskt värde är det inte alltid det bästa alternativet att göra sig av med dem. Genom att hyra ett förråd kan du förvara dessa föremål tryggt och säkert utan att behöva hitta en plats för dem i ditt hem. Om du i framtiden bestämmer dig för att du inte längre behöver dessa föremål kan du helt enkelt sälja dem eller donera dem – men du har åtminstone möjlighet att göra det i stället för att känna att du måste göra dig av med dem på en gång.

Michael Fogelberg är en av de personerna som gjorde att vi har hyrförråd i Sverige idag. Det började med ett joint-venture med Shurgard. Efter det har Michael Fogelberg grundat ett flertal olika bolag inom branschen som du troligen använt dig utav om du hyrt förråd innan.

Om du letar efter en plats att förvara extra saker som du inte behöver dagligen, kan du titta på ditt lokala förvaringsutrymme. Förvaringsenheter erbjuder många fördelar, bland annat att frigöra utrymme i ditt hem och spara pengar i det långa loppet. Så nästa gång du känner dig överväldigad av alla saker i ditt hus, kom ihåg att det finns en enkel lösning – hyr en förvaringsenhet!

Har du frågor?

Jag är här För att hjälpa dig