EQUINFO

Hitta rätt pelarborrmaskin till din firma

Om du precis har börjat med din verkstad kanske du undrar vilken typ av utrustning du behöver för att få jobbet gjort. Det finns några grundläggande saker som varje verkstad bör ha, inklusive olika byggmaskiner och servicefordon.

För att kunna erbjuda ett så brett serviceutbud som bara möjligt så kan det även vara bra att inneha utrustning som du inte använder lika frekvent. Det kan vara allt från länspumpar till en praktisk pallgaffel. Har du en entreprenadfirma så vet du att du behöver olika former av vätskor för service och underhåll som kallavfettning, spolarvätska, hydraulolja eller Q8 olja.

På så sätt kan du spara stora pengar på service och underhåll. I många fall handlar det om större förpackningar som AdBlue på IBC samt även spolarvätska på fat. Det gör att du slipper köpa in förbrukningsmaterial på mindre förpackningar eller dunkar.

Fördelar med att utföra service och underhåll på dina entreprenadmaskiner regelbundet

En av de viktigaste utrustningarna i en verkstad är olika verkstadsmaskiner som en pelarborrmaskin och annan utrustning som exempelvis en praktisk bandputs. Det är av stor fördel att ha en bra utrustad verkstad, som även kan ombesörja så att du kan utföra service och underhåll av dina entreprenadmaskiner. Detta kan vara dina entreprenadmaskiner för markarbeten som exempelvis dina markvibratorer och plattvibratorer. Att du själv kan utföra enklare service och grovrengöring av dina maskiner kommer att spara stora summor över tid.

Det kan även vara för att utföra mer avancerad fordonsservice och underhåll på grävmaskiner, kranar, bulldozers och andra tunga entreprenadmaskiner. Till dessa finns det speciella tillbehör som vikplogar, pallgaffel, kabelskopa, tjälkrok och asfaltskärare. Nu kan du enkelt inhandlad ett online från en och samma leverantör av industriförnödenheter.

Det här är bara några av de grundläggande saker som varje verkstad och entreprenadfirma inom markarbeten kan behöva. Det finns det många andra utrustningar och entreprenadmaskiner som du kan behöva. Allt beroende på vilken typ av arbete du utför. Dessa är dock en bra utgångspunkt för varje ny verkstad.

Har du frågor?

Jag är här För att hjälpa dig