EQUINFO

Det är enklare än någonsin tidigare att köpa mattor

Nu kan du köpa olika typer av mattor online. Från hallmattor på metervara till gångmattor på metervara. Du kommer enkelt att hitta precis vad du behöver på nolltid. Med mer inspiration inför ditt heminrendnings projekt så kan du lära dig mer om de olika typerna av mattor och vilka möjligheter som finns med mattor på metervara. Att beställa måttbeställda mattor, eller mattor på metervara har aldrig varit enklare än i dessa tider.

Olika typer av mattor som går att köpa online

När det gäller att köpa mattor online finns det en mängd olika alternativ. Hallmattor och entrémattor är idealiska för entréer eftersom de skyddar mot smuts och fukt samtidigt som de ger både entrén och hallen en mer ombonad känsla. Gångmattor, hallmattor, entrémattor och altanmattor finns i en rad olika färger och storlekar, samt även på praktisk metervara. Du kan på så sätt välja en matta som passar helt perfekt för ditt utrymme.

Gångmattor på metervara är perfekta för kontor eller korridorer eftersom de ger dämpning under fötterna samtidigt som de hjälper till att minska bullernivåerna. De har ofta en halkskyddande baksida, vilket gör dem perfekta för områden med mycket gångtrafik.

Att kunna välja själva längden på mattan är även praktiskt om det är till en längre hall. Det kan många gånger kännas lite rörigt med flera olika mindre mattor efter varandra, framförallt om dessa inte ligger helt still. Med en matta på metervara kan du enkelt välja en tillräckligt lång matta och få denna kantsydd.

Beställ dina mattor online och njut av att få dessa hemlevererade

Det kan inte vara enklare att handla mattor online. Allt som krävs är några få klick och din beställning är på väg även om dessa är måttbeställda eller på metervara. När du beställer mattor online väljer du helt enkelt vilken typ och storlek du är ute efter och klickar hem denna.

Tänk dock på att det endast är vissa mattor som har en halkfri baksida. Ska du placera en matta i en hall eller en entré med mycket gångtrafik? Då kan detta vara en stor fördel att denna inte rör sig allt för mycket. På så sätt minskar du även eventuella halkrisker, vilket kan vara önskvärt i många fall.

Har du frågor?

Jag är här För att hjälpa dig