EQUINFO

Balansplatta för kontor och stillastående arbeten


Om du vill optimerar ergonomin på ditt kontor eller på arbetsplatsen där ett stillstående arbete krävs. Då kan det göra en stor skillnad att använda dig av olika gummimattor eller en balansplatta.

Att välja en balansplatta kan många gånger kräva lite övning jämte att placera ut en ergonomisk ståmatta. Det kan dock många gånger förbättra den totala ergonomin och skapa en ökad rörlighet även vid stillastående arbeten.

Du kan även använda gummimattor i ditt lager eller vid olika packstationer. Detta kan göra stor skillnad för att öka effektiviteten. Genom att investera i rätt verktyg kan du effektivisera både processerna som i sin tur kommer att spara både tid och pengar.

Olika typer av artiklar som kan förbättra arbetsmiljön

Visste du att det finns mängder med olika värmemattor, gummimattor, gummiblock, entremattor, balansplattor och pallbockar. Det flesta av dessa är tillverkade av gummi av hög kvalitet. Gummi har oftast en naturligt sviktande funktion som passar bra i många olika tillämpningar.

Detta kan vara allt från stötdämpning, utjämnande eller en upplyftande funktion, som med gummiblock och pallbockar. Oavsett om det handlar om materialhantering eller för att personalens avlastning med en ergonomisk ståmatta. Gummi och olika plaster kan således varieras för att få olika önskvärda egenskaper.

Det finns en uppsjö av praktiska produkter tillgängliga som kan hjälpa ditt företag att nå sina mål vare sig dessa är ergonomiska eller ekonomiska. Effektivisera din montering, lager, plock och pack. Du kan enkelt göra detta med exempelvis olika värmemattor, gummimattor, gummiblock, entremattor, balansplatta och pallbockar.

Fördelarna med att använda värmemattor och gummimattor

Värmemattor – Värmemattor används för att skydda känsliga föremål från frysta temperaturer under transport eller lagring. Dessa mattor är utformade för att hålla föremålen varma genom att ge jämn värme under längre perioder. De finns i olika storlekar för att passa olika föremål och förpackningar. Värmemattor kan användas på arbetsplatsen för en mängd olika uppgifter.

Gummimattor – Gummimattor är idealiska för gångvägar runt lagerlokaler eftersom de ger säkerhet och stabilitet samtidigt som de absorberar fukt från våta ytor. Gummimattor finns också i olika storlekar vilket gör dem perfekta för alla storlekar av lagerutrymmen. De kan också lätt rengöras med vatten eller milda tvättlösningar så att de förblir rena och säkra för arbetarna under hela deras skift. 

Har du frågor?

Jag är här För att hjälpa dig